28 Ağustos İlkokulu


Vizyon: Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: VİZYONUMUZ Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak. FELSEFEMİZ Çocuklar tüm beden ve duyu organlarıyla, çevrelerini algılayarak öğrenirler. Düşünüp karar vererek, problem çözerek, kendilerine ve başkalarına güvenerek, empati kurarak kişiliklerini geliştirirler. Konular, farklı ilgi alanları ve öğrenme şekilleri ile desteklenmelidir. Sözel ağırlıklı öğretim yerine görsel; yaparak, yaşayarak öğretime önem verilmelidir. Sunduğumuz eğitim ortamında çocuk duygu, düşünce, yaratıcı hayal gücü, eylemleri ile sınıf ve okul ortamındaki etkinliklere aktif olarak katılmalıdır. Çocuk demek hareket demektir. Her çocuk şarkı söylemeli, müzik aleti çalmalı, dans etmeli, resim yapmalı, yaratıcı yönünü bastırmamalıdır.

Başarılar: 1) 2010 YILINDA İLÇEDE DÜZENLENEN HERKES İÇİN FUTBOL TURNUVASINDA KÜÇÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE İLÇE İKİNCİLİĞİ 2)2010 YILINDA EĞİTİM-BİR SEN TARAFINDAN 5. SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN BİLGİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. 3)2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA KÜÇÜK KIZLAR MASA TENİSİ İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 4)2012 YILINDA İL EMNİYETİN DÜZENLEDİĞİ KÜÇÜKKIZLAR MASA TENİSİ TURNUVASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 5)2012 YILINDA İL EMNİYETİN DÜZENLEDİĞİ KÜÇÜK KIZLAR MASA TENİSİ TURNUVASINDA DEVRAN AKAR´IN BİREYSEL KATEGORİDE İL BİRİNCİLİĞİ, 6)2011 YILINDA İLÇEDE DÜZENLENEN SOLHAN YİBO ÇOK AMAÇLI SAHASININ AÇILIŞI NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDE KÜÇÜK ERKEKLER FUTBOL TAKIMIMIZ İLÇE İKİNCİLİĞİ, ATLETİZM TAKIMIMIZ İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ ELDE ETMİŞTİR. 7)2012 YILI BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASINDA MATEMATİK ÖĞRETMENİ FERHAT TEZEL YÖNETİMİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ ÖMER COŞKUN VE ENES BUYRUK TARAFINDAN HAZIRLANAN MATEMATİK PROJESİ BÖLGEDE SERGİLENMİŞTİR.

Saatler: 08:00-15:10
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Satranç, Masa Tenisi, Hentbol, Kros
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - OKUL MÜDÜRÜ KUTBETTİN BİLMEZ 05058558484

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://28agustosilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BOĞLAN MAH. ZİYARET CAD. 28.AĞUSTOS İLK.ÖĞT. BLOK NO 39 SOLHAN / BİNGÖL

Öğretmen :13
Öğrenci :220
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2325
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - BOĞLAN MAHALLESİ ZİYARET MEVKİİ MERKEZ SOLHAN

Adres - BOĞLAN MAH. ZİYARET CAD. 28.AĞUSTOS İLK.ÖĞT. BLOK NO 39 SOLHAN / BİNGÖL

Ulaşım TÜRKİYE´NİN HER YERİNE HAFTANIN HER GÜNÜ OTOBÜS İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE UZAKLIĞI 57 KM İLÇE MERKEZİNDE